KARIKATYYRIMUOTOKUVA

SELKEIDEN KASVOKUVIEN JA INFORMAATION PERUSTEELLA ON TAVOITE SAADA HENKILÖSTÄ HAUSKA, NÄKÖINEN JA IKIMUISTOINEN LAHJA A3 KOOSSA!

Mikä voisikaan olla hauskempi lahja syntymäpäivälahjaksi, 50 –vuotislahjaksi, eläkelahjaksi tai valmistuijaislahjaksi, kuin karikatyyrimuotokuva!

Kuvan tilaaminen: Tarvitsen selkät valokuvat ja kuvauksen piirrettävästä henkilöstä: millainen hän on vartaloltaan (tukeva, normaali, laiha, pitkä jne). Kerro myös muutama sana henkilön luonteesta ja ominaisuuksista.

Lisäksi tarvitsen tiedon, millainen vaatetus henkilölle piirretään. Entä kuvataanko piirroksessa harrastuksia? 

Esimerkiksi piirroksessa, johon halutaan Pekka 50 v pelaamassa golfia. Kuvassa Pekka on juuri lyömässä palloa. Yllään hänellä on musta smokki, valkoinen kauluspaita ja punainen kravatti, punavalkoiset sukat ja punamustat lenkkarit. Shortseihin halutaan firman logo ja teksti: ”Onnea 50 vuotiaalle”.

Kun saan kuvan valmiiksi, lähetän sen sähköpostiisi nähtäväksi. Pieniä muutoksia voidaan tehdä vielä tämän jälkeen.

Muistathan, että teen karikatyyrin saamani valokuvan perusteella. Lopputulos riippuu paljon siis siitä, miten näköisiä valokuvia onnistut saamaan käyttööni. Lopulta kuva on kuitenkin taiteilijan näkemys piirrettävästä henkilöstä.

Karikatyyrien piirtäjänä minulla on kymmenien vuosien kokemus. 99 % ovat olleet enemmän kuin tyytyväisiä!

Karikatyyri on erilainen lahja, koska se tuo kohteensa hauskalla tavalla esille. Se on ainutlaatuinen ja uniikki myös siinä mielessä, että piirroksen avulla voidaan tuoda esiin henkilön työhön tai harrastuksiin liittyvät mielenkiinnon kohteet. Karikatyyri sopii lahjaksi ihmiselle, jolla on huumorintajua ja joka ei tarvitse lahjaksi lisää tavaraa!