KÄSINMAALATTUA MODERNITAIDETTA JA SISUSTUKSEESI TARPEITTESI MUKAAN. HAUSKUUTTA, ARVOKKUUTTA- MITÄ VAIN HALUATKIN TILOIHISI SOPIVAKSI.- SUUNNITELLAAN YHDESSÄ

Jos haluat tuoda sisustukseesi arvokkuutta niin maalaan käsin kulta/kupari/ hopea väreillä haluamaasi kuviota esim. seiniin, huonekaluihin, kitaroihin, mihin vain haluatkin! Maalasin Seinäjoen keskustaan valmistuneen 10 kerroksisen kassatalon kultamaaleilla kokonaan. Katot aulasta, seinät. joka kerrokseen tein ornamenttejä abstraktitaidetta ja portaikot erilaisilla köynnöksillä.
Sunnittelen myös kolmiulotteisia köynnöksiä jotka tuovat lehtikullattuina ja eri kokoisina arvokkuutta ja barokkimaista tyyliä esim huonekalujen kulmiin. Mikä sinun tarpeitasi vastaisi? 
ota yhteyttä niin suunnitellaan tilaasi uusi ilme. se on helppoa esim. tietokoneen avulla. värejäkin voidaan vaihdella helposti. Kaipaako tilasi hauskuutta, arvokkuutta vai mitä, Suunnitellaan ja toteutetaan ideoidesi pohjalta uusi ilme!

Myös seinämaalauksiin olen erikoistunut ja maalannut kahviloihin, hotelleihin, julkisiin tiloihin erilaisia seinämaalauksia eri maaleilla. eri pinnoille. Millaiset maalaukset toisivat/ sopisivat sinun tiloihisi.Olisiko esim. Karikatyyri-Galleria omiaan hauskuuttamaan asiakkaitasi ja hyvä syy pyytää ystäväsi kahville. Voisiko arvokas sisustuksesi täydentyä esim. barokki tyylillä käsinmaalattuine kultaköynnöksinja lehtikullattuine ornamentein. Entä kapea mutta pitkä, miltei lattiasta kattoon käsintehty kultaköynnösruusu taulu tuomaan arvokkuutta, sekin onnistuu, tai vaikka uimahallin/discon, yökerhon sisustus maalauksin!